BDI publikoi listën e plotë të kandidatëve për deputetë

0
324

Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) ka publikuar listat për deputetë, duke konkurruar në të gjitha njësitë zgjedhore, për herë të parë përfshirë edhe njësinë 4 si dhe njësinë 9 në diasporë.  Cilët janë kandidatët e kësaj partie, ku janë përfshirë emra të rinj, por edhe emra të veteranëve të këtij subjekti. Në këto lista lë përshtypje fakti se si ministrat e përbërjes së kaluar dhe zyrtarë të lartë të disa institucioneve janë në fund të listave të deputetëve.

Njësia zgjedhore nr 1
Nr    Emrin dhe Mbiemri:
1    Ermira Mehmeti
2    Rafis Haliti
3    Zulfi Adili
4    Muamet Hoxha
5    Skender Xhemaili
6    Mukades Hajdari
7    Nexhati Jashari
8    Hismet Ramadani
9    Nora Muamedi
10    Nazif Bushi
11    Femi Jonuzi
12    Ilmije Vllasaku
13    Rami Qerimi
14    Felek Kasami
15    Nermine Shaqiri
16    Zeko Abazi
17    Zekirija Zekiri
18    Sejhan Kadriovska
19    Blerim Bexheti
20    Bujar Osmani
Njësia zgjedhore 2
Nr    Emri dhe Mbiemri:
1    Rexhail Ismaili
2    Shkodrane Dardhishta
3    Mirvan Xhemaili
4    Artan Grubi
5    Nexhat Aliji
6    Kaltrina Azizi
7    Halide Palloshi
8    Arbër Ademi
9    Sermine Purini
10    Ekrem Bajrami
11    Besim Limani
12    Hatixhe Topalli
13    Sedat Lumani
14    Nuredin Misini
15    Vlora Imeri Ramadani
16    Lirim Shabani
17    Ali Dalipi
18    Emire Ajeti
19    Valon Saraqini
20    Safet Neziri
Njësia zgjedhore 3
Nr    Emri dhe Mbiemri:
1    Behixhudin Shehabi
2    Aziza Xhini Kicara
3    Ramadan Amzov
4    Sali Buzaki
5    Bexhet Idrizovski
6    Azize Maliqi
7    Fadil Jashari
8    Irfan Tairovski
9    Fatima Jashari
10    Adem Kicara
11    Rasim Muratovski
12    Lutfije Ismaili
13    Arlind Huseini
14    Osman Jusufi
15    Ramije Avziu
16    Osman Ceka
17    Shpresim Halili
18    Fitore Kamberi
19    Bekim Memeti
20    Berat Ismaili
Njësia zgjedhore nr 4
Nr    Emri dhe Mbiemri:
1    Nexhati Jakupi
2    Hylja Roçi
3    Mustafa Topaloski
4    Sezgin Rexhepov
5    Qubra Arslan
6    Orfej Ahmedoski
7    Shukri Iljazi
8    Xhejlan Jonuzova
9    Emra Ibraimo
10    Serdar Arifov
11    Sadet Nuredini Lumanovska
12    Berkaj Aliev
13    Arsllan Ilkaj
14    Nebi Rexhepi
15    Raimonda Ibraimovska
16    Jonuz Aliev
17    Osman Mislimi
18    Katerina Alidovska
19    Atixhe Feratoska
20    Agron Sallmani
Njësia zgjedhore 5
Nr    Emri dhe Mbiemri:
1    Musa Xhaferri
2    Ramiz Merko
3    Vjollca Mehmeti – Nuredini
4    Musa Ibrahimi
5    Lumturije Xhafa
6    Afordita Batalovska
7    Memet Hoxha
8    Valon Qyra
9    Elis Zeqiroska
10    Elsan Nurçeski
11    Muso Mehmedoski
12    Elvira Kica
13    Selim Beqiri
14    Mugni Sherifi
15    Dashurie Ibrahimi – Fetoja
16    Xhemil Qamili
17    Burim Pollozhani
18    Selma Velioska
19    Bledar Ziba
20    Amet Axhiu
Njësia zgjedhore nr. 6
Nr    Emri dhe Mbiemri:
1    Ali Ahmeti
2    Hazbi Lika
3    Shpresa Hadri
4    Talat Xhaferi
5    Xhevat Ademi
6    Selvije Saliu
7    Ejup Rustemi
8    Jamin Sinani
9    Nora Aliti
10    Musadik Rustemi
11    Zulxhevat Abdija
12    Jusra Abduraimi – Azizi
13    Menduh Jegeni
14    Aqif Mediu
15    Mirusha Ahmeti
16    Ahmet Aliti
17    Adnan Jashari
18    Arbana Qormemeti
19    Fatmir Besimi
20    Abdilaqim Ademi
Njësia zgjedhore 7: Ismail Behluli
Njësia zgjedhore 8: Tefik Abdullahi
Njësia zgjedhore 9: Driton Maliki
(INA)

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu