Burri i Vjosa Osmanit punoi për Kongresmenin që angazhohet për pavarësinë e serbëve të Kosovës (VIDEO)

0
185

Kongresmeni antishqiptar

Ka vazhduar debati ndërmjet Avni Zogianit dhe Vjosa Osmanit. Kontesti ndërmjet tyre ka të bëjë me burrin e Osmanit –Prindon. Zogiani tani tregon se Prindon Sadriu ka punuar për kongresmenin Dana Rochrabcher i cili angazhohet për pavarësinë e serbëve të Kosovës.

Vjosa Osmani duke e ngritur burrin e saj ka thënë se ai ka punuar për kongresmenin amerikan.

“ Se si është pranuar Prindon Sadriu në Kongresin amerikan (detaj që ti poashtu qëllimisht e ke lënë anash) dhe si i ka kaluar filtrat e sigurisë së këtij kongresi, mund ta kuptosh nga zyra e Kongresmenit Rochrabacher (anëtar i Komisionit për Politikë të Jashtme në Dhomën e Përfaqësuesve), ku Prindoni ka qenë i angazhuar. Pse Kogresisti takohet me Prindonin sa herë vjen në Kosovë, poashtu mund t’a konfirmoni me zyren e tij” ka shkruar ajo.

Por, Zogiani nuk është ndalë. Ai ka postuar një fjalim të kongresmenit ku ai angazhohet për autonomi të serbëve të Kosovës.

http://www.ambassador-serbia.com/tag/rohrabacher/#.U_8kC_mSyXa

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu