168 raste votim familjar në Drenas

0
979

zgjedhjet-ne-drenas

Në zgjedhjet e jashtëzakonshme në Drenas po vazhdojnë parregullësitë. Spas DNV’së, parregullësia më e shpeshtë që po shoqëron shumicën e vendvotimeve është votimi familjar, kur më shumë së një person voton prapa kabinës së votimit.

Kjo dukuri është identifikuar në 168 raste.

Fotografimi i votës përplas monitoruesin me vëzhguesin

Klan Kosova mëson se monitoruesi ka insistuar që një votues të mos e fotografojë votën, por vëzhguesi ka lejuar që kjo të ndodhë.

Në Drenas mbi 100 raste te fotografimit te Votave, keto zakonisht behen per ti treguar Shefave te tyre se i kan dhene voten PDK-se, pasi kerrconehen te humbin vendin e punes.

Por pas kësaj ka nisur zënka ndermjete Monitoruesit dhe Vezhguesit.

Ky nuk është problemi i vetëm, pasi monitoruesit kanë raportuar edhe shume parregullsi të tjera, si vonesa për shkak të materialit dhe vonesa të vëzhguesve.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu