DEFINITIVE: Publikohen emrat e 28 të arrestuarve, 16 nga Kosova

0
1477

16 Luftetaret

Bëhen publike dhe emrat e 28 persona të arrestuar si pjesëtarë të grupit të armatosur me të cilët policia Maqedonase luftoi në Kumanovë.

Sipas policisë maqedonase, 16 prej të arrestuarve janë nga Kosova.

Mes të arrestuarve janë dhe Nekhmetin Lika nga Tetova dhe Bajram Elshani nga Suhareka. Mes të arrestuarve është dhe Arsim Bajrami ,polici i cili ka qëlluar njërin prej kolegëve të tij.

Sami Ukshini, i njohur si komandat Sokoli, është arrestuar të shtunën në mbrëmje në 22:30 minuta në Kumanovë.

Mes të arrestuarve janë dhe banorë të Kumanovës.

Policia thotë se po vijon identifikimin e liderëve të grupit, por është e vështirë pasi kanë identitete të ndryshme, transmeton albeu.

Ja emrat:

1. Kenan Iseni, Kumanove

2. Fadil Fejzullahu, Kumanovë

3. Demme Shehu, Kosovë (Juniku)

4. Sami Ukshini, Kosovë (Sokol)

5. Irfan Lutfi, Kumanovë

6. Arsim Bajrami, Kumanovë (policeman Vaksince)

7. Fadil Eljshani, Kosovë

8. Esat Kafexholi, Kosovë

9. Adrian Bujari, Kosovë

10. Andy Krasniqi, Kosovë (Malisheva)

11. Shefqet Avaqi, Kosovë

12. Lirim Demiri, Kumanovë

13. Ajrush Avdia, Kosovë

14. Betim Kartashi, Kosovë

15. Genci Sefa, Shqipëri

16. Lendrit Rustem, Kosovë

17. Enver Klein, Gjermani

18. Rufki Dogani Kosovë

19. Nasuf Beqiri, Haraçinë

20. Valdet Zekaj, Kosovë

21. Bajram Eljshani, Kosovë

22. Nexhmetin Lika, Tetovë

23. Lirim Krasniqi, Kosovë

24. Sevdail Miftari, Kumanovë

25. Fatmir Recica, Kosovë

26. Beg Bajra, Kosovë (Komandant Begu nga Gjilani)

27. Feizula Rushitovski Breze Maqedoni

28. Besnik Aydin, Kumanovë

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu