Të hyrat nga polisat e sigurimeve arrijnë mbi dy milionë euro

0
958

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimeve (BKS), Blerim Pushkolli, ka thënë se të hyrat nga premitë e sigurimit kufitar për periudhën janar – qershor të këtij viti janë në vlerë prej 2,421,556 eurosh (pa TVSh).

Periudhe kjo qe eshte akoma pa filluar Fluksi i Veres (Korriku dhe Gushti) ku vine mijra Bashkatdhetar!

Në një bisedë për gazetën “Epoka e re”, ai ka folur edhe për anëtarësimin e BKS-së në Këshillin e Byrove. Ai ka theksuar se BKS-ja ka dorëzuar aplikacionin për anëtarësim në Këshillin e Byrove në vitin 2011.

Pushkolli ka thënë se mosanëtarësimi në Organizatën e Kombeve të Bashkuara është barrierë kryesore që kërkon qasje serioze për ta bërë të mundur anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Byrove.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu