900 policë shpërblehen me nga 10 mijë euro për aksionin në “Lagjen e Trimave”

0
930

kumanova

Portali maqedonas Dokaz. Mk shkruan se 900 policë të Maqedonisë kanë marrë shpërblim për askionin policor në Lagjen e Trimave në Kumanovë.

Bëhet fjalë për një shpërblim në vlerë prej 10 mijë eurove që e kanë marë cdo policë nga ky numri i përgjithshëm prej 900 policëve.
Të gjitha shpërblimet që janë dhënë ruhen si dokument dhe “sekret shtetëror “në MPB.
Ndryshe në aksionin policor në Kumanovë kundër grupit të armatosur nga Kosova u vran 8 policë të Maqedonisë, ndërsa shumë mbetën të plagosur dhe invalid.Në mesin e tyre u vra edhe një polic shiptar nga Studenicani i Shkupi.

Kurse 8 familie të te vrarve Maqedon kan marre nga 25 mijë euro demshperblim për antarin e tyre të humbur në akcionin kunder Shqiptarve në lagjen e trimave në kumanove.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu