A mundet që Gripi i rëndë që kaluam në Nëntor dhe Dhjetor, të ketë qënë Covid-19 ?

0
734

Ndërkohë që bota po përballet me koronavirusin, COVID-19, i cili tashmë është një pandemi globale dhe po merr mijëra jetë në ditë, ekspertët e shëndetit po ngrenë disa dilema.

Pyetja nëse gripi që kaluan njerëzit në muajt nëntor-dhjetor mund të ketë qënë koronavirusi i ri ?

Të shqetësuar, shumë njerz kanë deklaruar se kanë shumë të ngjarë t’a kenë kaluar këtë virus, bazuar në simptomat e paraqitura.

Kush u sëmur në nëntor ose në dhjetor dhe “gripi” i zgjati 10 deri në 14 ditë, me kollë të rëndë që nuk largohej ? Mjekët në Kosove e thane se ishte grip Sezonal por ne fillim te Janarit 2020, ne Kosove vdiqen 560 vete dhe u tha se vdiqen nga Gripi sezonal.

Tani qe po dihet shume rreth Corona Virusit, ka bërë të dyshojnë se koronavirusi ka qarkulluar, që në muajt nëntor ose dhjetor.

A mund të këtë ardhur COVID-19 në Ballkan para janarit, por nuk kishin njohuri ?

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu