Afishe anti Mustafë nëpër zyrat e LDK-së [FOTO]

0
1428

Isa Mustafa, dhelpera

Zyra të LDK-së nëpër Kosovë kanë gdhirë të mbuluar me grafite, trup dhelpre me emrin e kryetarit të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa.

Nuk dihen autorët këtyre afisheve ndërsa mendohet se ato u vunë si kundërshtim dhe si reagim ndaj marrëveshjes PDK – LDK për formimin koalicionit qeverisës gjatë javës së shkuar.

Para këtyre afisheve, mospajtimet ishin shprehur edhe me thyerje xhamash në selinë e Degës së katërt të LDK-së- së Kosovës në kryeqytet.

Me gjithë këto mospajtime, LDK njofton se pothuaj të gjitha degët e saj përkrahin koalicionin parimor.

LDK-ja dhelper

Isa, Dhelpra e moqme

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu