Albanian Film Week I ndan $50000 per skenare

0
1289

mrika-krasniqi

Albanian Film Week e udhehequr nga kompania Nil Production me seli ne New York shpall konkurs nderkombetar per Skenar te metrazhit te gjate, metrazhit te shkurter dhe Atij dokumentar. Kompanija do te ndaje 15 shperblime ne vlere monetare per 15 skenaret qe premtojne zhvillimin e tyre. Shperblimet do te ndahen publikisht gjat zhvillimin te edicionit te 6 te te Javes se Filmit Shqiptar qe do te mbahet ne muajin maj 2017. Projektet fituese do te kene rastin te bejne nje pitching para producenteve dhe regjisoreve Amerikan gjat festivalit. Aplikimi behet online permes faqes zyrtare www.nilproduction.net. Te gjitha projektet Duhet te dorezojne sinopsiset e tyre te gjate: minimumi 2 faqe dhe maximumi 5 faqe me teme te lire. Per me shume info: www.nilproduction.net

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu