Albin Kurti: Rojtar në vitin 2003, sot drejtor për hetime dhe anti-korrupsion në Postë

0
1438

Seanca e Kuvendit të Kosovës po vazhdon me interpelancën e kryeministrit për Telekomin dhe Postën, ku u tha se kryekrimineli i Telekomit është Agron Mustafa, derisa në Postë një person që ka punuar sigurim, sot është bërë drejtorit për hetime dhe anti korrupsion.

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti u ndal te punësimi në Postë.

“Një person që fillon me shkronjën G është person real. Ai ka pozitën e drejtorit për hetime dhe anti korrupsion në Postë. Personi G është punësuar në vitin 2003 si roje, si sigurim dhe ka qenë vetëm me shkollë fillore si sigurim. Prej vitit 2003 ia kanë kryer  dhe  edhe shkollën e mesme edhe fakultetin“, tha ai.

Deputeti i Nismës Socialdemokratike, Milaim Zeka tha se kryekrimineli që e ka fundos Telekomin është Agron Mustafa.

“Ky Agron Mustafa e ka fut 3 G dhe 4 G në antenat të cilat fare nuk janë në ato dimensione. Agron Mustafa ka bërë kontrata fiktive me portale inekzistente për të vjedhur para në xhep të vetin. Post Telekomi i Kosovës ka nënshkruar kontratat me qytetarët nëpër oborre të tyre, ia kanë dhënë 300 euro por i kanë marrë 3000 mijë euro. Këta mafioz e kanë bërë Postë Tekelomin e Kosovës, valën 900 si një lopë që mbahet prej një fshatari dhe qumështin ia ka dhënë Z-Mobile dhe IPKO-s”, tha ai.

Përndryshe, LDK dhe Lëvizja Vetëvendosje ka përgatitur një rezolutë lidhur me Telekomin dhe Postën e Kosovës.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu