Azem Syla: Janë shpifje se unë kam në pronësi hotel Grandin, Victoryn…

0
876

Azem syla

Ish-Komandanti i Përgjithshëm i UÇK’së, Azem Syla, ka folur për herë të parë në Kuvendin e Kosovës dhe ka demantuar pohimet se ai është pronar i shumë hoteleve luksoze dhe bizneseve në Kosovë.

“U garantoj të gjithëve se është shpifje se gjoja se kam hotele, kam grandin, victory, tenderët e KEK’ut. Çdo gjë që deklarohet është shpifje dhe bëj thirrje t’i merr ligji dhe e drejta”, ka thënë Syla, në fjalimin e parë të mbajtur në Kuvendin e Kosovës.

Pikërisht, për shkak se ka marrë fjalën për herë të parë në Kuvend, Kryesuesi Xhavit Haliti ia ka lënë fjalën më gjatë.

“I kam dhënë dhe i japë mbështetje Gjykatës, EULEX dhe t’i hetojë drejt çdo shqetësim”, ka thënë Syla.

Deputeti i PDK’së, Azem Syla, ka debatuar për temën e ngritur nga deputetja e LDK’së, Melihate Termkolli për dorëheqjen e Sylës.

“Para pak javësh zonja Melihate kërkon dorëheqjen time dhe të dy shokëve të partisë..”, ka thënë Syla.

Syla ka akuzuar Tërmkollin se ka qenë pjesë e rinisë Komuniste të Jugosllavisë.

Ai ka folur për veprimtarinë e tij prej viteve të 80’ta deri në fund të luftës.

“Në Shqipëri s’kam shkuar për t’u pasuruar”, ka thënë Syla, në Kuvendin e Kosovës.

Gjatë kohës sa e ka lexuar fjalimin, Syla ka pasur probleme me lexim.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu