Bastore Kuislinge …

0
1071

Koalicioni qeveritar i Republikës se Kosovës duhet të përbehet nga minimum 51 deputetë shqiptarë dhe, kësaj radhe, edhe nga 11 deputetet minoritarë (edhe deputeti serb i Partisë Liberale), luajal ndaj Shtetesise se Kosovës.
9 diversantët çetnikë duhet të injorohen, meqë ata janë pjesë e komplotit të përbashkët të Beogradit nacionalist dhe Prishtinës kuislinge.
Marrëzia kolektive se të gjithë deputetët serbë duhet të përfshihen në koalicion qeveritar është pjesë e luftës speciale, diversioniste, meqë Kushtetuta i garanton minoritetit serb vetëm një post ministror, por jo edhe pjesëmarrje në koalicion qeveritar.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu