“Birra Tirana” në ambalazhin e saj vendos xhaminë (Foto)

0
831

Birra Tirana 1

Ndonëse dihet botërisht fakti se feja Islame e ndalon konsumimin dhe reklamimin e alkoolit, njëra nga birraritë më të njohura në Shqipëri “Birra Tirana”, nuk e ka respektuar këtë gjë.

Kjo birrë ka vendosur në ambalazhin e saj, përveç tjerash edhe, pamjen e xhamisë së “Et’hem Beut” njëra nga xhamitë kryesore në kryeqytetin shqiptar.

Ndryshe ne ambalazh janë edhe Sahat Kulla dhe përmendorja e Skënderbeut.

Birra_Tirana

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu