Dënohet i gjithë grupi ‘Drenica2’. Ja vitet e burgimit

0
652

Samia

Gjykata Themelore në Mitrovicë ka filluar shpalljen e aktvendimit për rastin “Drenica 2”.

Dhjetë të akuzuarit për rastin u shpallën shpallen fajtor.

Burime të Indeksonline bëjnë të ditur se Gjyqtari për momentin është duke e lexuar arsyetimin për dënimin e dhjetë të akuzuarve në rastin “Drenica2’

Sami Lushtaku – 12 vjet burgim

Sylejam Selimi – 7 vjet burgim

Jahir Demaku – 6 vjet burgim

Zeqir Demaku- 6 vjet burgim

Isni Thaçi – 6 vjet burgim

Agim Demaj – 3 vjet burgim

Fadil Demaku – 3 vjet burgim

Nexhat Demaku 3 vjet burgim

Bashkim dhe Driton Demaj 3 vjet burgim

Selman Demaj – 3 vjet burgim

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu