Deshmori Fitim Jakupi

0
2134

Deshmorit Fitim Jakupi, ra Deshmor me 07.04.1999

Çdo cep i tokes së Kosovës eshte mbushur me varre të Deshmorëve.
Kjo toke u ujit me gjake ne qdo perjudhe te Luftrave të lavdishme, per Çlirim dhe Bashkim Kombaetar.
Njeri nder Deshmoret qe shume heret ju bashkua radheve të „Ushtris Çlirimtare të Kosovës“ eshte dhe Fitim Jakupi, nga fshati Cerrovik i Klines, i cili ra Deshmor me 07.04.1999.
Fitimi eshte shquar per Trimeri dhe guxim te pashoq deri ne flijim.
Lavdi jetes dhe vepres se Deshmorit Fitim Jakupi dhe gjithe Deshmoreve të Kombit.

Nga, Vllaznim Jakupi

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu