Dhuna e papar policore kundër studentëve (Video)

0
803

Ata dolën që të protestojnë ndërsa u tërhoqën zvarrë ku shumë prej tyre edhe u lënduan.

Nuk pati dallim në mes të meshkujve dhe femrave. Policia e Kosovës i trajtonte të gjithë studentët e mbledhur para rektoratit njësoj

. Qëllimi i tyre i vetëm ishte që t’i largoj ata nga oborri edhe pse rezultoi me mbi një 20 të arrestuar.

Pamjet që do t’i shihni në vazhdim do të ju ngjajnë me protestat e dhunshme në Ukrainë mirëpo janë në Prishtinë.

Dhunë dhe shtypje e një grupi studentësh të cilët në fund të fundit kishin dalë për të ushtruar një të drejt qytetare. Për të protestuar.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu