Ekskluzive: Fotgrafia e parë e njeriut më të rrezikshëm në botë, Jihadi John-it

0
1209

Xhihadi jon

Duke qeshur para kamere me miqtë e tij të shkollës së kishës, nuk ka asgjë për të lidhur këtë nxënës të klasës së mesme me një kasap të pamëshirshëm, xhihadistin John.

Duke arritur në Britani kur ai ishte gjashtë vjeç, e i lindur në Kuvajt, Muhamedi Emëazi u duk sikur po përqafonte jetën britanike, duke luajtur futboll në rrugë të pasura të Londrës perëndimore dhe duke e përkrahur ekipin e Manchester United.

Fqinjët kujton atë si një djalë të sjellshëm, e të heshtur, i cili ishte i zellshëm në Kishën e Anglisë, në shkollën e tij, ku ai ishte i vetmi nxënës mysliman në klasën e tij.

Djali i një shoferi Kuvajtian minitaksist, Emëazi i ri mbërriti në Britani duke folur vetëm disa fjalë të gjuhës angleze, dhe u shfaq më i interesuar në futboll se në Islam.

Ai shkonte në xhami me familjen e tij, dhe flisnin Arabisht me njëri-tjetrin, por veshte veshje perëndimore dhe u bë i famshëm me shokët e klasës se tij britanike në Shën Maria Magdalena, Kishën e shkollës fillore në Angli.

Ish-shokët e shkollës ku ai ka ndjekur mësimet, nuk mund të besojnë se djali i qetë që ata e njihnin dikur ishte demaskuar si terroristi më famëkeq në botë./Dailymail/

Xhihadi John, duke prer koka

 

Xhihadi Jojn duke prer koka

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu