Ekskluzive: Marrëveshja PDK-LDK-Lista Serbe (Dokument)

0
727

Marvveshja LDK - PDK me serbet

Kjo është marrëveshja e arritur ndërmjet PDK-LDK dhe Listës “Srpska” e cila bëri të mundur edhe krijimin e qeverisë.

Të formohet asociacioni i komunave serbe në aftë prej 3 deri 5 muaj nga nënshkrimi i kësaj marrëveshje.

Tretman të veçantë gjatë procesit të privatizimit në valët e ardhshme në komunat me shumicë serbe.

Kthimin e të zhvendosurve serb dhe jo shqiptar me garancion të sigurisë nga ana e qeverisë dhe kryeministrit.

Kthimi dhe mbrojtja e pronës së uzurpuar, transmeton Zëri.info.

Zëvendëskryeministër Branimir Stojanovic.

Ministër për Qeverisje Lokale – Lubimir Maric.

Ministër për Kthim – Aca Jablanovic.

6 zëvendësministra.

Nisja e fluturimeve ajrore Prishtinë – Beograd dhe themelimin e linjës hekurudhore. /

PDK - LDK - Serbska

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu