13 former political prisoners candidate for deputy in Vetëvendosje Movement!

0
1026

Anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje, njëherësh kandidati për deputet i kësaj partie dhe ish i burgosuri politik Sadri Ramabaja, përmes rrjetit social Facebook, shkruan se nga gjithsej 25 kandidatëve, ish të burgosur politik, Lëvizja Vetëvendosje në listë ka përfshi 13 prej tyre, transmeton Gazeta InfoPress.

Ai shkruan se në Parlament do të arrijnë qëllimet historike dhe do ta bëjnë Republikën funksionale.

Ja postimi i Sadri Ramabajës i cili mbanë numrin 55 në listë:

Prej gjithësejt 25 kandidatëve, ish të burgosur politikë, Lëvizja VV në Listën e vetë ka përfshi 13 prej tyre.

Së bashku në Parlament, ne do t’ia arrijmë qellimit tonë historik dhe do ta bëjmë Republiken funksionale.

Votoni për ish të burgosurit politikë, votoni për Republikën e re!

 1. Albin Kurti (1)
 2. Hydajet Hyseni (23)
 3. Gani Krasniqi (31)
 4. Liburn Aliu (11)
 5. Sami Kurteshi (13)
 6. Ali Lajçi (35)
 7. Shemsi Syla (41)
 8. Xhevat Bislimi (43)
 9. Dr Sadri Ramabaja (55)
 10. Bajram Ajeti (77)
 11. Emrush Xhemajli (80)
 12. Dervish Çadrakau (85)
 13. Hysen Durmishi (100)

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here