VOLLEY “PEJA - Amriswil

0
1450

volley

Me 06 . 11. 2016, në Arbon Thurgau, Klubi i Voleybollit “PEJA” ndeshet me Klubin Volley “Amriswil” në ndeshjen e kthimit dhe jeni te ftuar perzemershit që ta mbeshtesim Klubin tone “PEJA” për nje fitore bindese.

06 . 11 . 2016

16:30 h

2 ore para takim para hyrjes ku dhe merren Biletat.

St. Gallerstrasse 29

9320 Arbon

volley

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here