Did Adem Grabovci's plan to elect Thaçi president today fail? (Photo)

0
1045

Kuvendi

Shefi i grupit parlamentar të PDK-së, Adem Grabovci sot është parë shumë aktiv në Kuvendin e Kosovës. Ai ka biseduar me të gjithë të pranishmit në Kuvend, sikur me ata të LDK-së sikur edhe me ata të Listës Serbe.

Grabovcit më pas në ndihmë i kishte ardhur edhe deputeti tjetër Elmi Reçica.

Të dy kanë mbledhur disa nënshkrime, dhe kanë krijuar një listë e cila supozohet të jetë për votimin e Thaçit president të Kosovës.

Mirëpo si duket në fund nuk dolën numrat e mjaftueshëm dhe votimi për Thaçin president nuk u hodh fare.

A ishte ky dështim i Adem Grabovcit? Vlerësojeni vet në bazë të këtyre fotografive.

Kuvendi 1

Kuvendi 2

Kuvendi 3

Kuvendi 4

Kuvendi 5

Kuvendi 6

Kuvendi 7

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here