Albin Kurti in London, is received by officials of the British Parliament

0
1068

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, po qëndron në vizitë dyditore në Londër.

VV njofton se dje në Parlamentin e Britanisë është shtruar darkë për Kurti nga ane e Grupit të Miqësisë me Kosovën.

Ky grup ka qenë në përbërje të, John Grogan, deputet i Partisë Laburiste dhe Martin Vickers, deputet i Partisë Konservatore, për nder të kryetarit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti dhe të deputeteve Fitore Pacolli dhe Saranda Bogujevci.

“Në darkë morën pjesë edhe Alex Sobel, deputet i Partisë Laburiste, Nick Dakin, deputet i Partisë Laburiste, Earl of Sandëich John Montag dhe Lordi Dykes. Në një atmosferë të ngrohtë e miqësore u shkëmbyen mendime e ide rreth situatës socio-ekonomike, politike e rajonale, si dhe për prioritetet e qeverisë Kurti”, thuhet në njoftim.

“Delegacioni i Lëvizjes VETËVENDOSJE!vazhdon me vizitën dyditore në Britani të Madhe”.

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here