Albin Kurti: Citizens voted for change, LDK has a unique opportunity to hear their CURRENT voice

0
565

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka folur pas lëshimit të videos ku propozonte emrat e ministrave të koalicionit nga ana e Lëvizjes Vetëvendosje.

“Sot unë propozova kabinetin e Lëvizjes Vetëvendosje dhe i bëra thirrje LDK’së që të bëjë të njëjtën”, ka shkruar Kurti në llogarinë e tij në Twitter.

“Gjithashtu unë u takove me presidentin”

“Qytetarët kanë votuar për ndryshim dhe LDK’ja ka mundësinë unike që të dëgjojë zërin e tij qytetarëve dhe të bëjë punën e saj. Së bashku ne do të hapim një kapitull të ri për vendin tonë”, shtoi Kurti.

Sot Kurti është takuar me presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi. Mirëpo ende nuk është caktuar mandatari për qeverinë e re. Kështu Kurti ka kohë më shumë që të negociojë me LDK’në për të formuar qeverinë e re. 

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here