BDI: Sot pritet të dal nga Qeveria ?

0
1181

BDI

Burime jozyrtare të portalit “tetova1” bëjnë të ditur se sot (e mërkurë) edhe zyrtarisht BDI do të dalë nga Qeveria e Maqedonisë dhe me këtë Qeveria Gruevski i ka ditët e numëruara.

Vetë fakti që deri më tani asnjë ministër i BDI-së nuk ka dhënë dorëheqje, lë të nënkuptohet se partia e Ali Ahmetit po përgatitet që të lëshojë Qeverinë Gruevski.

BDI është në një pozitë shumë të vështirë si pjesëmarrëse e Qeverisë dhe se ndërkombëtarët i kanë kërkuar dorëheqjen edhe kreut të partisë BDI.

Nga informacionet që ka Portali do të ketë shumë shpejt dorëheqje edhe të ministrave nga radhët e BDI-së dhe Maqedonia shume shpeit do shkoi ne Zgjedhje te parakohshme.

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here