Eskalon Labi, u përgjigjet kritikëve me gjuhë të shkujdesur

0
242
Eskalon Labi, u përgjigjet kritikëve me gjuhë të shkujdesur

Këngëtari kosovar, Labinot Tahiri ka eskaluar duke përdor gjuhë banale në një postim në profilin e tij në Facebook pas paralajmërimeve që kishte bërë se do të thërras protesta nëse nuk do të ketë organizim të dasmave si pasojë e pandemisë.

Tahiri ka shkruar se për të nuk është e rëndësishme a mbahen dasmat duke përdorur një fjalor banal.

“Ngoni mirë, unë sja qi sezonen e nanes as pak, se punoj qe 20 vjet!Unë kam fol për të gjitha ndërrmarjet, shembull ; nëse qilet ajroporti si kan me udhëtu 200 e 300 udhetarë o mut”, ka shkruar ai.

Ai ka thënë se nëse sot e lë muzikën do të mund të jetojë edhe 20 vjet pa punuar.

“Ngoni mire, sot me e lan muziken jetoj edhe 20 vjet pa punua askund me ndjers e kam ba punen dhe paguaj tatim e jap per shtetin ka te sillen”, ka shkruar ai.

Prap reagim për QENEFAT të cilët qenkan lut me vdek unë ose me cof kinse pasna mbet pa sezon! 'Ngoni mirë, unë sja qi…

Posted by Labinot Tahiri am Samstag, 2. Mai 2020

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here