Greva në arsim, në këtë komunë protestojnë prindërit

0
220

Në Komunën e Pejës sot do të ketë protestë për shkak të grevave në arsim.

Këshilli i Prindërve të kësaj Komune ka paralajmëruar se protesta do të organizohet për të kërkuar ndërprerjen e grevave dhe kthimin e fëmijëve në shkolla.

Protesta ka marrë edhe pëlqimin e Komunës, e cila eshte kunder mbylljes se Shkollave.

Ajo do të mbahet me fillim nga ora 12:00, në qendër të qytetit.

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here