Four senior members of PDK, from the Prizren Branch, resign

0
999

Ndonëse dega e PDK-së në Prizren është duke ju nënshtruar procesit të plotë zgjedhor, me ç’rast edhe i ka mbajtur disa kuvende nëpër nëndegë, duket se në këtë subjekt politik ekzistojnë pakënaqësitë.

04 Online ka arritur të siguroj letrën e dorëheqjes të katër anëtarëve të Kryesisë së PDK-së, përkatësisht të Naser Berishës, Shukri Qunit, Sherif Krasniqit dhe Hajrim Qengajt.

Në arsyetimin e dhënë, të lartëcekurit kanë shprehur pakënaqësi në menaxhimin e punëve dhe të mbarëvajtjes në përgjithësi të punëve brenda kornizës së degës së PDK-së në Prizren.

Për më shumë ju ftojmë ta lexoni letrën e plotë të dorëheqjes së parevokueshme drejtuar PDK-së në nivel qendror, degës së PDK-së në Prizren.

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here