Kërcënojnë ashpër ish-luftëtarët e UÇK-së: Nëse ekstradohet Haradinaj, do të nis lufta (Video)

0
911

Në rast të ekstradimit të Ramush Haradinajt në Serbi, disa burra nuk do të rrinë duarkryq.

Dhjetëra ish-luftëtarë të Dukagjinit, porositën sot nga Prekazi, se në një rast të tillë, më nuk do të ketë paqe me Serbinë.

“Kjo është dëshmia më e mirë, siç ka thënë edhe Ramushi, kurrë nuk është boll për vendin”, ka deklaruar Daut Haradinaj, njofton Klan Kosova.

“U bë pengesë për Serbinë dhe qëllimet e saj në Kosovë”, tha Fatmir Humolli.

“Nëse e prekin Ramushin, e kanë dhez luftën”, kanë deklaruar disa nga bashkëluftëtarët e Ramush Haradinajt.

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here