These are the 19 judges of the special court (Photo)

0
966

Gjykata Speciale me seli në Hagë e cila do të gjykojë pjesëtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës të cilët pritet të akuzohen së shpejti, ka publikuar fotografitë dhe biografitë e 19 gjykatësve.

Ata janë kryesisht nga vendet evropiane, ndërkaq vetëm një prej tyre është nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here