Party leaders in new meeting to exit the political crisis

0
1063

Lideret e partive

Liderët e katër partive më të mëdha politike në Maqedoni, Nikolla Gruevski nga VMRO-DPMNE, Ali Ahmeti nga BDI-ja, Zoran Zaev nga LSDM  dhe Menduh Thaçi nga PDSH pritet sot në Shkup ta mbajnë takimin e dytë për gjetjen e zgjidhjes për dalje nga kriza politike në vend.
Sikurse të enjten, si vëzhgues edhe këtë herë pritet në takim të marrin pjesë ambasadorët e SHBA-së dhe të BE-së, Xhes Bejli dhe Aivo Orav.

Pas përfundimit të takimit të parë të liderëve, pjesëmarrësit lajmëruan  se është bërë përpjekje të krijohet kornizë për biseda për dalje nga kriza politike në vend.

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here