List of LDK deputies who will vote FOR and AGAINST Hashim Thaçi president (NAMES)

0
1253

Hasha i brojes

Deputetët e LDK-së që votojnë PRO Thaçit, nëse ky i fundit do të kandidoj:

01. Ismet Beqiri

02. Teuta Rugova

03. Nuredin Ibishi

04. Sabri Hamiti

05. Njomza Emini

06. Naser Osmani

07. Lirije Kajtazi

08. Hatim Baxhaku

09. Muhamet Mustafa

10. Fatmir Rexhepi

11. Sadri ferati

12. Ali Sadriu

13. Blerim Grainca

14. Agim Ademaj

15. Salih Morina

16. Besa Gaxherri

17. Teuta Sahatqija

18. Veton Berisha

19. Etem Arifi

20. Murat Hoxha

21. Agim Kikaj

22. Bardhyl Metah

23. Milazim Haliti

24. Synavere Rysha

Emrat e atyre që deri më tani kandë deklaruar publikisht se do të votojnë KUNDËR Hashim Thaçin e ata janë:

01. Vjosa Osmani,

02. Arben Gashi,

03. Alma Lama,

04. Adem Salihaj,

05. Armend Zemaj dhe

06. Doruntinë Maloku (nuk është përgjigjur për Gazetën Blic nëse voton për apo kundër)

Sipas marrëveshjes së arritur ndërmjet PDK-së e LDK-së, parashihet që Hashim Thaçi të marrë postin e presidentit të shtetit, derisa LDK ta ketë postin e kryeministrit. Mirëpo, në opinion janë paraqitur ide që Isa Mustafa të kaloj në postin e shefit të shtetit, e Hashim Thaçi të rikthehet prapë si kryeministër.

Sidoqoftë, Gazeta Blic ka raportuar se ndërkombëtarët janë të interesuar që presidentes aktuale, Atifete Jahjagës t’ia vazhdojnë edhe një mandat.

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here