One month detention for the assassins of Azem Vllasi

0
1012

Gjykata Themelore në Prishtinë i ka caktuar 30 ditë paraburgim Murat Jasharit e Avni Llumnicës si të dyshuar për atentatin ndaj avokatit Azem Vllasi.

Ndërkohë ë pronarit të hotelit që i strehoi dy të dyshuarit, Arsim Ibrahimi, gjykata i caktoi arrest shtëpiak shtëpiak si i dyshuar për dhëniën e ndihmës para dhe pas kryerjes se veprës penale, raporton Gazeta Express.

Ndërkohë që avokati i Murat Jasharit, Emrish Kastrati pas marrjes së vendimit tha se nuk qëndron ajo që klienti i tij ka një listë me persona si të mundshm për ekzekutim.

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here