'Battle' for Drenas heats up, Jakup Krasniqi reacts harshly to Kadri Veseli

0
902

jakup-krasniqi

Jakup Krasniqi, kryetar i Këshillit Kombëtar të Nismës për Kosovën i është përgjigjur Kadri Veselit, kryetarit të PDK-së, i cili tha se “disa janë bashkuar me djallin për ta mposhtur PDK-në në Drenas”.

Postimi i plotë i Jakup Krasniqit:

Vërtetë dikush është bashkuar me djallin, por kush ?!

Dikush u bashkua me djallin për t’i dënuar Ushtarët e Lirisë. Në vend që ata dekoroheshin!

Dikush u bashkua me djallin për ta votuar një gjykatë që do ta dënoj vetëm një etni!

Një gjykatë që do të vazhdoi dënimin e Kryevlerës Kombëtare – UÇK-së!

Dikush u bë bashkë me djallin për të sjellë më shumë Serbi në Kosovën e Pavarur.

Dikush u bë bashkë me djallin për të falur mbi 8200 hektarë tokë stërgjyshore!

Vërtetë, kush është djalli dhe pse bëhen bashkë djajtë ?!

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here