To introduce it in Parliament AKR - NISMA: 530 polling stations are going to be recounted

0
410

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pritet të vendosë sot për kërkesën e Qendrës për Numërim dhe Rezultate për rinumërim të vendvotimeve të tjera.

QNR-ja do të kërkojë rinumërim të 530 vendvotimeve, për çka pritet edhe miratimi nga ana e anëtarëve të KQZ-së, raporton gazetaexpress.

Kujtojmë se të hënën ka përfunduar rinumërimi i 314 vendvotimeve por se Klanit Pronto nuk i doli ne fus Behxhet Pacollin dhe Fatmir Limen ne Parlamentin e Kosoves edhe me votat qe i vodhen AAK-se nga Zarfat e Diaspores, tani po provoin te nxjerrin Votat nga 530 Qendra tjera te Votimit.

Vendimi i KQZ-së për rinumërimin e këtyre 530 Qendrave po prish sistemin zgjedhor dhe mbarvjatjen e Zgjedhjeve te 6 Tetorit 2019 thon ekspertet.

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here