What does Ambassador Abbott want in the LDK offices before the meeting of the Presidency

0
233

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott, ka mbërritur në zyret e Lidhjes Demokratike të Kosovës, pak minuta para mbajtës të mbledhjes së Kryesisë të kësaj partie.

Kjo vizitë e tij nuk ishte paralajmëruar dhe nuk dihet arsyeja.

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here