Ramabaja: Evidence mounted against me, this is political revenge

0
808

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë po mbahet seancë gjyqësore në rastin e ashtuquajtur “Syri i Popullit”.

Sadri Ramabaja iu përgjigj pyetjeve të avokatit, prokurorit dhe gjyqtarit të rastit.

Në kohën e rezervuar për deklarimet e fajësisë ose pafajësisë, Sadri Ramabaja tha “Unë e trajtoj këtë provë si tërësisht të montuar në raport me mua dhe si hakmarrje e pastër politike”, transmeton ksp.

Të akuzuar në këtë rast janë Sadri Ramabaja, Murat Jashari, Ragip Sallova, Avni Llumnica, Sabit Berisha, Bexhet Luzha, Halim Halimi, Bajrush Konjusha, Lirije Luzha dhe Rexhep Topllana.

Ramabaja mbahet në paraburgim prej 2 vitesh.

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here