Alternate Assembly Hall with New View [Photo]

0
861

1-2

Salla alternative e Kuvendit të Kosovës në të cilën u mbajtën shumë mbledhje e u miratun edhe një varg projektligjesh në pamundësi që një gjë e tillë të bëhej në sallën kryesore të parlamentit për shkak të bllokadës që u bë nga partitë opozitare ka ndryshuar pamje.

Në këtë sallë siç shihet nga fotografia e realizuar nga gazetari i Klan Kosovës, Besnik Tahiri shihet sesi janë bërë ndryshime dhe ajo po bëhet gati për seancën e ardhshme parlamentare.

21

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here