Thaqi flet për riformulimin e kufijve me Serbinë, ja çka thotë

0
941

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaqi në konferencën e tij me gazetarët për dialogun me Serbinë është pyetur edhe për mundësinë e riformulimit të kufijve me Serbinë, me ç’rast Thaqi tha se çështja e kufijve do të jetë në tavolinë.

“Po çështja e kufijve mes Kosovës dhe Serbisë është në tavoline. Ne duhet ta konsolidojmë shtetin dhe ky proces do të përmbyllet mirë, askush nuk është i interesuar që të dëmtoj integritetin e Kosovës”, theksoi Thaqi duke iu përgjigjur gazetarëve. Mirëpo duke mos dashur të komentoj çështjen e riformimit të kufijve.

Ai mes tjerash duke folur për këtë çështje tha se në botë po ndodhin ndryshme dhe i tërë fokusi i BE-së është në evropianizimin e Ballkanit perëndimor./Zëri

 

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here