William Walker: Jam i shqetësuar me drejtimin që ka marrë Kosovë

0
934

Në intervistë Walker tregon se pse është i zhgënjyer me zhvillimet politike në Kosovë, por edhe për prapaskenat e luftës e pasluftës në vend.

“Kosova nuk po ec në drejtimin e duhur dhe kjo më shqetëson. Ka shumë arsye për t`u zhgënjyer dhe kam shumë mllef. Kam shumë mllef ndaj politikanëve vendës, por edhe ndërkombëtarëve”, ka thënë ambasadori Walker.

Aty ai ka treguar asi asnjëherë më parë prapaskenat e takimeve me Millosheviqin dhe krerët e UÇK-së si dhe ngjarjet rreth Reçakut dhe bombardimeve të NATO-së.

Mësoni pos tjerash se pse Walker mendon se ka kaluar koha e Hashim Thaçit.

Reply

Please enter your comment
Please enter your name here