Ermira, pse veprove me kaq pabesi!

0
1276

Sejdi Veseli

Ermira Mehmeti, mëtoni se jeni  përfaqësuese e shqiptarëve nga Lugina e Vardarit vs e Ish Republikës Jugosllave të Maqedonisë. Por rrena i ka këmbët e shkurtra, thotë populli, ti je një e shitur  për denar dhe privilegje te shefi juaj, në të cilin personifikohet një sllavomaqedonas dhe sllavofil, me mentalitet mesjetar, thënë troç një urrejtës ekstrem i shqiptarëve.

Si e tillë çfarë u ri dëshmove-arsyen e di ti më së miri- duke i dhenë një thikë pas shpine Kosovës, me  “arsyetimin”  për këtë veprim tëndin kundër shqiptar, se gjoja askush nuk paska kërkuar ndihmë nga ti, ngjasojnë me asgjë tjetër pos me dërdëllitjet e një putane të mjerë. Pa marrë parasysh se  askush nga kori i gjumashëve “përfaqësues” të Kosovës, nuk paska kërkuar që të qëndrosh deri sa të përfundojë votimi (të gatshëm për të kompensuar shpenzimet e buletës se fluturimit…), kjo  mund të cilësohet ndryshe pos një sjellje prej tradhtares, ndaj një çështje jo me pak rëndësi për Kosovën dhe pse jo, edhe për çështjen e pa zgjidhur shqiptare në përgjithësi.

Arsyetimi jot se gjoja buxheti jot financiar nuk paska pas mundësi të mbulojë shpenzimet shtesë, nëse do të humbëshe një buletë fluturim, dhe për çka se për një çështje me rëndësi kombëtare, nxjerr në shesh karakterin ten prej një mercenareje, Me siguri e vetëdijshme, se mercenarja për lek është në gjendje të bëjë gjithçka!!!

Çka është edhe më keq për ty, u zbulove para kombit me gjuhen e të cili shërbehesh se kujt krah i takon. Na ndihmove të kuptojmë se i takon atij krahu që të paguan më mirë… Krahut të  Gruevskit e Ahmetit, të cilët janë meritor që në Luginën e Vardarit, vazhdon të derdhet gjaku i shqiptarëve të pafajshëm dhe i cili shkelet me paturpësi nga ata si ti dhe mostrat e klanit që po i takuake shpirtërisht!

Ikja nga salla ku votohej për një dokument aspak të volitshëm për Kosovës, pa marrë parasysh se dokumentet e KE nuk janë të obligueshme, megjithatë ke dhënë një votë pro, amendamenteve të parashtruara nga pala serbijane, për kthimin e Serbisë dhe UNMIK-istanit në Kosovë, që do të thotë përdhosja e pavarësisë …!

Ermira, mos harro se gjërat lëvizin, situatat ndryshojnë, po qe nevoja edhe duke përdorur të gjitha mjetet demokratike, atëherë si do të arsyetohesh para gjeneratave, në rend të parë para familjes tënde. Mos harro, populli jonë thotë: “Kush hanë m.. në kohë të vështira i vije era në kohë të mira.”

Mos harro, se kronisti çdo gjë shënon, për nevojat e arkivit!!!

Shkruanë:Sejdi Veseli

06 02 2016

Prishtinë

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu