Esat Shala nga Krajkova: Ja kush esht ai që ka gisht në zhdukjen e Dr.Hafir Shalës?

0
1992

Dr.Hafir Shala ishte arrestuar me urdhër nga strukturat e larta serbe nga ish inspektori shqiptar i ish Sekretariatit të Punëve të Brendshme(SPB) të Serbisë në Kosovë, Fadil Suleviq dhe sot e kësaj dite konsiderohet i zhdukur. 

Esat Shala nga Krajkova asnjëherë nuk e kujton datën e 10 prillit si një ditë të lindjes së tij. Po më këtë datë të vitit 1998 në kryq të Sllatines u qitë në kurth Dr Hafir Shala nga krymineli Fadil Syleviq si dhe nga bashkë vendasi i tij Shaban Neziri nga Krajkova.

Këta njerëz sot e ndjejnë veten krenarë për krimet qe i kanë berë gjatë luftës së fundit në Kosovë dhe sot për fat të keq Shteti i Kosovës e punëson të dyshuarin për krime Fadil Syleviqin në Policinë e Kosovës si shef të kriminalistikes.

Unë besoj se gjaku i atyre njerëzve dhe i atyre familjeve që kanë dhanë gjithçka për Lirin e Kosovës do të paguhet shumë shpejt dhe do të del ne shesh e vërteta

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu