Fillojnë skandalet në Kuvendin e LDK-së! Delegatëve nga diaspora nuk u lejohet hyrja në sallë!

0
843

Delegatet

Delegatëve nga diaspora nuk iu lejohet hyrja në Kuvendin zgjedhor të LDK-së.

Ish- presidenti, Fatmir Sejdiu ka kërkuar që delegatëve nga diasporia t’iu lejohet hyrja ose në të kundertën ai do të tërhiqet nga zgjedhjet.

Të pranishëm janë 8 delegatët nga Zvicra dhe kryetari i degës së LDK-së në Zvicër.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu