Foto të dhimbshme/ ​Emigrantët kosovarë nëpër kampet franceze [FOTO]

0
1264

Emigrimi 1

Një numër i madh i kosovarëve kanë lëshuar vendin kohëve të fundit në kërkim të një jete më të mirë.

Në fotografitë që po dërgohen vazhdimisht nga atje, shihen vështirësitë që ata kanë hasur me të arritur në Francë, ata flein neper banka dhe tavolina apo dhe në karrik ulur.

Emigrimi 2

 

Emigrimi 3

Emigirimi 4

Emigrimi 5

Emigrimi 6

Emigrimi 7

Emigrimi 8

Emigrimi 9

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu