Ftes: Manifestim me rastin e 30 vjetorit të LPK-së

0
939

Të nderuar motra dhe vëllezër të Shqipërisë Etnike, Familjarë të Dëshmorëve, invalidë dhe veteranë të luftërave Çlirimtare, shokë dhe bashkëveprimtarë; kemi nderin të ju ftojmë që të merrni pjesë në Manifestimin e 30-Vjetorit të LPK-së (Lëvizjes Pupullore të Kosovës), në nderim të gjakut dhe sakrificës së të rënëve dhe të gjallëve për Liri dhe Bashkim Kombëtar.

Manifestimi mbahet më daten 11 Mars 2012 duke filluar në oren 16:00 h, në organizim të LPK-së, D. J. V, në ketë adresë:

Hotel Zentrum-Töss

Zürcherstr 106, 8406 Winterthur

Për informata:


Gëzim Osmani, Gjermani: 00491779415462
Xhemë Gjura, Itali: 00393290237312

http://www.facebook.com/events/260090154067348/

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu