Genjene Skender Hyseni

0
947

Skender Hyseni

Me këtë rast, Hyseni  tha se u keqinterpretua, kur tha se di gjithçka për ngjarjet e Kumanovës por komisioni e konsideron hysenin jo serioz për postin qe mban.

“Policia dhe Ministria e Punëve të Brendshme nuk kanë pranuar as edhe një informacion nga AKI’ tha ai, nderkohe që pas rastit të Gushices, Hyseni kishte then se di gjithqka për levizjet e Grupit të Armatosur që shkatoi incident në Gushic por se smund tia thot tani per tani Opinionit.

Madje Hyseni duke kërkuar që institucionet e Maqedonisë të lejojnë hetim ndërkombëtar për incidentin e armatosur në Kumanovë  tha se ministria me të cilën ai udhëheq nuk ka pasur asnjë informacion se mund të ndodhte ajo çka ka ndodhur.

“Që prej 21 prillit kur ka ndodhut  incidenti i Gushicës, MPB-ja  ka ndërmarrë të gjitha masat për ta siguruar kufirin” shtoi më tej ai, e gjith kjo duket jo serioze dhe krion përshtypje që Hyseni smund te jete për nje detyr dhe post qe i esht dhene ne kete mandat të Qeveris Mustafa – Thaqi.

Rasti i Kumanoves esht njeri nder rastet më të renda që ka ndodhur pas luftës 1999 dhe asaj 2001 në Maqedoni dhe si rast duhet te trajtohen shume me pergjegjsi sepse kemi 9 Qytetarë të Kosovës të vrare dhe 16 të arrestuar dhe në nje gjendje të rend shendetsore.

Familjet e ketyre Qytetarve presin shume nga Ministria e Skender Hysenit që ky drejton, por sjellja e Hysenit lene te kuptosh se Qytetaret e Kosovës në kete rast dhe familjet e tyre jan lene balt nga shteti i Kosovës.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu