Gjejlone Haradinaj i përgjigjet mjekes Afërdita Koshi

0
976

Shpjegim shtesë :Kjo eshte fotografia e ultrazërit ne Kosovë, për të cilën mjekja ime ne Suedi dr Maria Svenson’ me ka thënë se bëhet fjalë për një tumor agresiv që e ka emrin “trefish negativ”, prandaj sipas shpjegimit të saj kurrë s’ka qen cistë.Gabimi i dytë sipas mjekes sime suedeze ishte shpuarja me injeksion. Kjo e fundit sipas mjekes në fjalë ishte veprimi më i papërgjegjshëm dhe papranueshëm i mundur.

Autore: Gjejlone Haradinaj

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu