Gjykata iu cakton 30 ditë paraburgim të arrestuarve nga Kumanova

0
589

policia

Në Gjykatën themelore Shkupi 1 Shkup, gjatë ditës së djeshme në disa grupe të ndara u dërguan 30 persona të dyshuar për shumë vepra penale, me propozim të Prokurorisë publike për krimin e organizuar iu është caktuar masë paraburgimi prej 30 ditëve.

Bëhet fjalë për 18 persona, nënshtetas të Kosovës, 2 nënshtetas të Republikës së Maqedonisë me qëndrim të përkohshëm në Kosovë, 9 nënshtetas të Republikës së Maqedonisë dhe 1 nënshtetas shqiptar me qëndrim në Gjermani,

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu