GRI-, Pushtoi Maqedonin

0
785

GRI

Një pjesë e portaleve shqiptare dhe maqedonase kanë shpërndarë lajmin duke cituar një komunikatë të një formacioni që quhet Garda e Republikës së Iliridës.

“Nga shtabi qendror i GRI-se njoftojme opinionin popullaten shqiptare dhe ate jo shqiptare ne territorin e Republikës se Ilirides se Garda e Rep.se Ilirides gjegjesisht PG (policia e gardes se rep.se Ilirides ) bashke me njesitet e gardes se Republikes nga sot ne ora 24:00 date 31/10/2014 do te jete aktive ne tere territorin e Rep.se Ilirides”, thuhet ne komunikatën e shtabit Qendror të Iliridës.
Komunikata e plotë: “Komunikate nr8/31/10/2014. Nga shtabi qendror i GRI-se njoftojme opinionin popullaten shqipetare dhe ate jo shqipetare ne territorin e Republikes se Ilirides se Garda e Rep.se Ilirides gjegjesisht PG (policia e gardes se rep.se Ilirides ) bashke me njesitet e gardes se Republikes nga sot ne ora 24:00 date 31/10/2014 do te jete aktive ne tere territorin e Rep.se Ilirides me nje staf profesional civil dhe do te atakohet me te gjithe ata qe nuk pranuan te largohen nga serviliteti i pushtetit sllavo-maqedon te gjithe ata qe u pasuruan ne menyr te paligjshme me djersen dhe pasurin e popullit dhe te gjithe ata qe po mundohen ta sabotojne realitetin e RI-se.

Simbas Komunikates së GRI-së, pothuaj e gjith Klasa poltike, BDI- dhe PDSH- e perfitues te tjere deri me tani nga pushteti Maqedon, do te ndeshkohen apo rrezikoin te ndeshkohen nga GRI-
Te lartecekurit mos te mendojne qe dikush nga ta do te ngelet i pa ndeshkuar sepse Repbulika e Iliriides bashke me Garden e saj tashme eshte realitet dhe do te veproje konform ligjeve te RI-se ligje keto te perkohshme gjer ne zgjidhjen e statusit perfundimtar te RI-se dhe konform Konventes se Gjeneves,prandaj ju lutemi qytetareve te Ri-se qe kur te takohen apo atakohen me pjestaret e GARDES SE REP.SE ILIRIDES apo me PG-n (policia e gardes) te jene te miresjellshem sepse gjithqka do te jete ne favorin e popullates se RI-se pa marre parasysh perkatesine kombetare ,fetare apo racore ne RI dhe territorin e saj kompakt” , thuhet në fund të komunikatës së transmetuar nga mediat, që mban emrin e Gjen.M.Hamdi Ndrecaj-Panteri. (INA)

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu