Hile në ndarjen e banesave

0
785

Ndatja e Banesave

Katër banesa, dedikuar familjarëve të dëshmorëve dhe invalidëve të luftës të ndërtuara nga komuna e Prizrenit, janë pezulluar vetëm një ditë pas ceremonisë së ndarjes.

Në këtë hap vlerësohet të ketë ndikuar reagimi i nënkryetarit të komunës, Lulzim Kabashi, që e ka cilësuar si të kundërligjshëm vendimin për ndarjen e banesave për kategoritë e luftës.

Në ndarjen e 92 banesave dedikuar familjeve të dëshmorëve, atyre të invalidëve dhe familjeve skamnore në Prizren, po del të ketë pasur hile.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu