Ikja nga Kosova drejt Hungarise po vazhdon dhe sonte.

0
630

Ikja nga Kosova drejt Hungarise po vazhdon dhe sonte.

Stacioni i autobusëve përdorë si fakt “biletat” për të treguar se nuk ka ikje

Drejtori i Stacionit të Autobusëve të Prishtinës, Ylber Çitaku, ka folur përsëri në media duke mohuar se ka nisur një valë e re e kosovarëve që emigrojnë nëpër vende të ndryshme të Evropës duke përdorur autobusët që nisen drejt Serbisë e më pas edhe nëpër vende të tjera.

Çitaku i tha televizionit publik se për dallim para një jave ku për tri oraret e autobusëve 22:00, 22:30 dhe 23:00 që nisen drejt Serbisë janë shtiru 30 bileta, këtë javë janë shitur 15 më shumë.

Por blerja e biletave në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë nuk është praktikë e njohur për udhëtarët dhe kompanitë e udhëtarëve, por i blejnë ato brenda autobusëve.

Ikja nga Kosova drejt Hungarise po vazhdon dhe sonte.

Ikja nga Kosova drejt Hungarise po vazhdon dhe sonte.

Ikja nga Kosova drejt Hungarise po vazhdon dhe sonte.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu